Seminar "Finantarea companiilor prin piata de capital, oferte publice - IPO"
16 Septembrie 2011
Centrul de Afaceri International Trade,Brasov

Asociatia Brokerilor a organizat in data de 16 septembrie, la Brasov, seminarul cu tema "Finantarea companiilor prin piata de capital, oferte publice - IPO".

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului "Îmbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013- Investeste in Oameni".

Finantarea companiilor prin piata de capital, oferte publice - IPO brasov

In cadrul seminarului au fost prezentate elementele cheie ale unei IPO de succes. Participantii la seminar au putut afla care sunt standardele internationale si particularitatile practicii romanesti in materie de IPO, dar si care sunt etapele pe care intermediarii unei oferte publice trebuie sa le urmeze in vederea consilierii companiilor care doresc sa obtina finantari prin intermediul pietei de capital..

A fost prezentat cum trebuie structurata oferta din punct de vedere tehnic, care este practica internationala si cea romaneasca in ce priveste stabilirea pretului, precum si nivelul de transparenta al mecanismului de determinare a pretului. Povestile de succes ale unor mari companii internationale care au emis actiuni au fost aduse in atentia participantilor, iar avantajele si prejudecatile legate de listarea la bursa au fost punctate in mod special.

Finantarea companiilor prin piata de capital, oferte publice - IPO Brasov
Seminar "Finantarea companiilor