COMPORTAMENTUL INVESTITIONAL IN PIATA GLOBALA
SI VIITORUL BURSEI ROMANESTIConferinta Pietei de Capital

20 mai, Radisson SAS Hotel, Bucuresti
Bucuresti, 12 mai 2008
Comunicat de Presa
Asociatia Brokerilor organizeaza conferinta pietei de capital
COMPORTAMENTUL INVESTITIONAL IN PIATA GLOBALA SI VIITORUL BURSEI ROMANESTI
in data de 20 mai 2008, la Radisson SAS Hotel, Bucuresti. Conferinta isi propune sa descifreze care sunt perspectivele pietei bursiere romanesti in contextul globalizarii serviciilor financiare. Va aduce in prim plan tendintele viitoare ale investitiilor de capital pe piata globala si care este viitorul pietei autohtone de capital.

Anthony Eaton, managerul de fond al JM Finn Global Opportunities din Londra, va exemplifica optica sa asupra noii structuri a investitiilor la nivel global si asupra avantajului intelegerii si identificarii temei de investitii din actualul ciclu economic international. De cand a preluat conducerea fondului, Anthony Eaton a dovedit abilitatea identificarii corecte a investitiilor profitabile in hatisul investitiilor internationale. Investitiile sale sunt centrate pe urbanizarea pietelor emergente si pe felul in care aspiratiile populatiei din aceste piete au schimbat radical structura oportunitatilor de investitii pe plan international. Anthony arata ca atunci cand au loc, flexibilitatea si pragmatismul orizontului de investitii, precum si analiza in detaliu a evolutiilor economice globale, sunt elemente fundamentale in deciziile lui de investitii.

Datorita randamentelor fondului din ultimii doi ani, Citywire acorda in aprilie 2008, lui Anthony calificativul maxim AAA si il apreciaza ca fiind cel mai bun director de fond in investitii globale, dintr-un univers de circa 700 directori de fonduri inregistrate in Europa. J.M.Finn& Co reprezinta una din cele mai importante firme independente de investitii din Londra. Cu o istorie de peste 60 de ani, J.M.Finn & Co are birourile principale in Londra si administreaza active de 4 miliarde lire sterline.

Mukul Pal, analist al pietei de capital, licentiat Ón Matematica si Stiinte exacte, Facultatea de Matematica a Universitatii Delhi, New Delhi, India si absolvent al unui Master in Administrarea afacerilor, specializarea Finante (Metode cantitative, Stiinte Economice, Finante Internationale etc.), va vorbi despre ciclicitatea in economie si piata de capital si despre cum influenteaza aceste fenomene viitorul pietei de capital al Romaniei.

Participantii vor afla care sunt perspectivele sectoriale globale si regionale, cum functioneaza rotatia sectoriala, ce arata indici generali ai pietei si cel mai important, vor afla cum se pot identifica sectoarele emergente care pot fi cele mai performante in anii care vin.

Intr-un format interactiv, Conferinta va oferi o sansa unica de a afla de la specialistii pietei de capital, invitati din Romania si din strainatate, care sunt oportunitatile de investitii, in ce masura miscarile pietei sunt influentate de psihologia investitorilor si cum va arata piata de capital autohtona peste patru ani. Participantii pot adresa intrebari reprezentantilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, ai Bursei de Valori Bucuresti si ai Parlamentului Romaniei, care vor fi prezenti si vor dialoga cu publicul in prima parte a Conferintei.

Evenimentului va fi moderat de dl. Dan Paul - Presedintele Asociatiei Brokerilor.