Comunicat de Presă

Asociația Brokerilor organizează conferința pieței de capital

COMPORTAMENTUL INVESTIȚIONAL ÎN PIAȚA GLOBALĂ ȘI VIITORUL BURSEI ROMÂNEȘTI

în data de 20 mai 2008, la Radisson SAS Hotel, București. Conferință își propune să descifreze care sunt perspectivele pieței bursiere românești în contextul globalizării serviciilor financiare. Va aduce în prim plan tendințele viitoare ale investițiilor de capital pe piața globală și care este viitorul pieței autohtone de capital.

Anthony Eaton, managerul de fond al JM Finn Global Opportunities din Londra, va exemplifica optica sa asupra noii structuri a investițiilor la nivel global și asupra avantajului înțelegerii și identificării temei de investiții din actualul ciclu economic internațional. De când a preluat conducerea fondului, Anthony Eaton a dovedit abilitatea identificării corecte a investițiilor profitabile în hățișul investițiilor internaționale. Investițiile sale sunt centrate pe urbanizarea piețelor emergente și pe felul în care aspirațiile populației din aceste piețe au schimbat radical structura oportunităților de investiții pe plan internațional. Anthony arată că atunci când au loc, flexibilitatea și pragmatismul orizontului de investiții, precum și analiză în detaliu a evoluțiilor economice globale, sunt elemente fundamentale în deciziile lui de investiții.

Datorită randamentelor fondului din ultimii doi ani, Citywire acordă în aprilie 2008, lui Anthony calificativul maxim AAA și îl apreciază că fiind cel mai bun director de fond în investiții globale, dintr-un univers de circa 700 directori de fonduri înregistrate în Europa. J.M.Finn& Co reprezintă una din cele mai importante firme independente de investiții din Londra. Cu o istorie de peste 60 de ani, J.M.Finn & Co are birourile principale în Londra și administrează active de 4 miliarde lire sterline.

Mukul Pal, analist al pieței de capital, licențiat în Matematică și Științe exacte, Facultatea de Matematică a Universității Delhi, New Delhi, India și absolvent al unui Master în Administrarea afacerilor, specializarea Finanțe (Metode cantitative, Științe Economice, Finanțe Internaționale etc.), va vorbi despre ciclicitatea în economie și piață de capital și despre cum influențează aceste fenomene viitorul pieței de capital al României.

Participanții vor află care sunt perspectivele sectoriale globale și regionale, cum funcționează rotația sectorială, ce arată indici generali ai pieței și cel mai important, vor află cum se pot identifica sectoarele emergente care pot fi cele mai performanțe în anii care vin.

Într-un format interactiv, Conferința va oferi o șansă unică de a află de la specialiștii pieței de capital, invitați din România și din străinătate, care sunt oportunitățile de investiții, în ce măsură mișcările pieței sunt influențate de psihologia investitorilor și cum va arată piață de capital autohtonă peste patru ani. Participanții pot adresa întrebări reprezentanților Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare, ai Bursei de Valori București și ai Parlamentului României, care vor fi prezenți și vor dialoga cu publicul în prima parte a Conferinței.

Evenimentului va fi moderat de dl. Dan Paul - Președintele Asociației Brokerilor.

Comunicat

Organizatori: